Expo 2020 Dubai
Expo 2020 Dubai
20.10.2020 - 10.04.2021
Expoziţia Mondială la Dubai (Emiratele Arabe Unite)
Până la începerea expoziției au rămas zile: 98
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Expoziţie-forum B2B — totul despre business şi pentru business

Mâine, la Centrul Internaţional de Expoziţii Moldexpo, se va deschide Expoziţia internaţională specializată de produse şi servicii pentru afaceri B2B Expo, ajunsă la cea de-a IV-a ediţie. Forumul de afaceri este o platformă care reuneşte resursele business pentru proprietari şi conducători de companii.

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2016, B2B Expo va reuni companii prestatoare de servicii diverse pentru întreprinderi, inclusiv servicii de consultanţă (contabilitate, audit, juridice, HR, marketing); publicitate, design şi promovare; totul pentru oficii şi altele.

Programul amplu al B2B Expo oferă directorilor de companii, investitorilor, antreprenorilor începători posibilitatea de a discuta probleme cu care se confruntă mediul de afaceri şi de a identifica soluţiile pentru depăşirea acestora, dar şi de a participa la conferinţe şi seminare, susţinute de speakeri renumiţi din Moldova, Rusia şi Statele Unite ale Americii. Astfel, Nicolai Karasiov, expert notoriu în domeniul expoziţional din Rusia, îşi va împărtăşi experienţa despre modalităţile de participare eficientă la expoziţii, de obţinere a rezultatelor dorite.

Una dintre direcţiile prioritare ale programului de afaceri B2B Expo este dezvoltarea afacerilor în condiţiile de criză. În acest sens, unul dintre cei mai de succes manageri din Rusia (directorul general al companiei "Get Taxi", care în 2013 a fost inclusă în TOP-15 al listei cu cea mai rapidă creştere a Forbes Magazine), Vladimir Marinovici, va dezvălui oportunităţile de promovare a afacerilor on-line. Specialistul pentru finanţe în Rusia şi CSI, Irina Narchemashvili, îşi va împărtăşi secretele de creştere a profitului cu resurse limitate.

În cadrul seminarelor vor fi discutate şi diferite aspecte ale activităţii «business2business». Aşadar, despre principiul vârtejului de vânzări se va putea învăţa de la expertul nr.1 în Rusia în domeniul construcţiei unui call-centru cloud-based (OCC), specialistul în formarea echipelor de vânzări de la zero, Max Shishkin, iar Gheorghi Melnikov, antrenorul şcolii de business "ВВЕРХ", va propune să chibzuiţi dacă este bine sau nu să economisiţi pentru serviciile de logistică.

Programul consistent de conferinţe va oferi posibilitatea de a discuta şi despre caracteristicile distinctive de administrare a businessului în Moldova. Specialiştii moldoveni - Veaceslav Kunev Olga Țapordei, Alina Andriuţă, Alexandru Bordea şi alţii vor oferi soluţii cu privire la modelul de afaceri al viitorului, comunicarea eficientă în vânzărie, găsirea clienţilor de afaceri, depistarea erorilor în managementul vânzărilor, principalele instrumente de promovare a afacerilor.

Formatul B2B Expo este un Business Networking Event - o serie de networking-uri de stabilire rapidă a contactelor de afaceri iniţiale. Interacţiunea eficientă între participanţii la seminare, expozanţii B2B Expo şi vizitatorii expoziţiei va fi asigurată prin intermediul instrumentului de marketing - Networking-ul. Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare a forumului va funcţiona o platformă de stabilire şi de schimb de contacte. Aic, expozanţii vor prezenta participanţilor la seminare, conferinţe şi vizitatorilor evenimentului oferte speciale, valabile numai în perioada 29 septembrie-1 octombrie, în cadrul B2B Expo.

În cadrul forului va funcţiona platforma Business Connection Wall, unde agenţii economici vor putea să facă schimb de oferte de afaceri şi să găsească clienţi noi.

Expoziţia-forum B2B Expo va fi inaugurată joi, 29 septembrie, cu începere de la ora 11:00, în sala de conferinţe, pavilionul central „Moldexpo”.

Expoziţia-forum B2B Expo - soluţii optime pentru afacerea dvs.!

Nu rataţi evenimentul!